Mazda 2 Revolution Forums banner
201 - 220 of 447 Posts
Porady, instrukcje instalacji oprogramowania układowego w formacie .Pdf są również dołączone do konkretnego linku do pobrania.
Aby tego dokonać, możesz również otrzymać krótki film instruktażowy dotyczący instalacji oprogramowania układowego.

74.00.324A EU N zaktualizowano 10 listopada 2022 r., poprawki w stosunku do 74.00.311A to...

OBJAWY

Następujące objawy mogą zostać poprawione przez najnowsze oprogramowanie (wersja 74.00.324A).
Poprawione objawy zależą od aktualnych wersji oprogramowania.

• Jeśli dźwignia zmiany biegów jest obsługiwana szybko podczas wyświetlania ekranu CarPlayTM, ekran widoku z tyłu może nie powrócić do ekranu CarPlayTM.

• Gdy pozycja biegu zostanie zmieniona na P z R, ekran może nie powrócić do poprzedniego stanu przed zmianą pozycji na R.
Czy możesz udostępnić mi również link do pobrania?
Dzięki z góry.

View attachment 886

UWAGA: SĄ OSOBY, KTÓRE POBIERAJĄ OPŁATY ZA TE AKTUALIZACJE W ROSJI lub NA UKRAINIE, lub na eBayu lub Amazonie, JA NIGDY NIE POBIERAM OPŁAT, NIGDY NIE PŁACISZ ZA NOWE PLIKI!

Tak, ta aktualizacja oprogramowania układowego jest dla wszystkich Mazda 2 z powyższym ekranem dotykowym, a następnie tak, możesz również mieć działający i w 100% oryginalny Mazda Carplay i/lub Android Auto, jeśli chcesz.

Oryginalna część oprogramowania układowego Mazdy, którą Ci dostarczam, jest całkowicie darmowa, wystarczy wysłać wiadomość do mnie z krajem i regionem, którego potrzebujesz, wraz z aktualnym numerem wersji w samochodzie, używanym dzisiaj, a ja odeślę Ci poprawny link do pobrania.
Aby dowiedzieć się, jaka wersja jest obecnie w Twojej Maździe 2, zrób następujące czynności..
1. Dotknij czerwonego okrągłego koła zębatego "SETTINGS" na ekranie głównym.
2. Następnie u góry ekranu, po prawej stronie, szary folder "System".
3. Przewiń w dół ekranu do "About", dotknij About.
4. Następnie dotknij "Version Information", wyświetli się aktualne oprogramowanie układowe używane dzisiaj w Twoim samochodzie oraz kod kraju lub regionu, taki jak EU N lub NA N lub 4A N, więc podaj mi to również w swojej wiadomości zwrotnej.

Po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania układowego i użyciu go w samochodzie, musisz kupić i zainstalować dwa zestawy oryginalnych części Mazdy, czyli zupełnie nową skrzynkę Aux Hub i zupełnie nowy zestaw kabli z dwoma kablami, który pasuje między istniejącym CMU w desce rozdzielczej (za ekranem dotykowym) a nowym Aux Hub (gdzie znajdują się gniazda kart SD).

Nie musisz instalować nowych części, jeśli nie chcesz działającego CP/AA. Możesz po prostu ZAKTUALIZOWAĆ do nowego i najnowszego oprogramowania układowego 74.00.324, które zapewnia najnowsze aktualizacje i szybsze ładowanie i używanie systemu MZD Mazda Connect.

Uwaga: NIE dostarczam ani nie pomagam w żadnych AIO TWEAKS, musisz założyć nowy wątek, proszę, nie pytaj mnie tutaj o AIO Tweaks, nie odpowiem.

OSTRZEŻENIE ⚠: NIE UŻYWAJ DYSKU FLASH USB WIĘKSZEGO NIŻ 16 GB.

RÓWNIEŻ UWAGA: Nie polegaj na tym, że Twój dealer Mazdy zaktualizuje Twoje oprogramowanie układowe dla Connect, ponieważ większość z nich nigdy tego nie zrobi, chyba że zgłosisz konkretny problem lub usterkę.

UWAGA: Linki do bezpiecznego, nowego, oryginalnego oprogramowania układowego Connect NIGDY nie będą publikowane publicznie W TYM WĄTKU, zostaną dostarczone TYLKO za pośrednictwem Prywatnej Wiadomości do Ciebie.
Cześć, potrzebuję australijskiego NOWEGO 74.00.324A 4A lub nowszego, bardzo dziękuję za pomoc

k
Witajcie wszyscy!

Nowe oprogramowanie układowe dla 4A N o ADR w 74.00.324A jest już dostępne.

Jest to TYLKO oprogramowanie układowe, czyli system operacyjny dla Twojego Mazda Connect lub MZD Connect, który używa TYLKO oprogramowania układowego .up.

JEŚLI szukasz kopii, MUSISZ wysłać mi prywatną wiadomość, aby otrzymać link do pobrania pliku, WSZYSTKIE instrukcje instalacji itp. są zawarte w linku.

Dostarczam TYLKO oryginalne pliki Mazdy, nie hakuję ich, NIE polecam ŻADNYCH modyfikacji, ponieważ są bardziej skomplikowane, niż są warte.
TYLKO ORYGINALNE pliki, które dostarczam, dokładnie te same, których użyłby Twój dealer Mazdy, nic więcej.

Oznacza to, że WSZYSTKIE regiony świata, które używają oprogramowania układowego .up, używają 74.00.324A jako najnowszego i najbardziej aktualnego oprogramowania układowego.
74.00.324A NA N dla Ameryki Północnej, USA, Kanady, Meksyku itp.
74.00.324A EU N dla Europy i Wielkiej Brytanii itp.
74.00.324A 4A N (ADR) dla Australii, Nowej Zelandii, Bliskiego Wschodu, Tajlandii, RPA, Oceanii itp.
[/CITA] Szanowny ASH8. Jestem nowy na forum. Czy byłbyś tak miły i udostępnił link do pobrania wersji 74.00.324 dla Ameryki Południowej (Chile)? Dziękuję bardzo. Pozdrawiam

Niestety nikt nie ma oprogramowania układowego JP M.
Można zainstalować tylko 74.00.311A dla NA, EU lub 4A N Firmware, ale niektóre istniejące funkcje JP M nie będą działać.
Cześć Ash, czy mógłbyś mi pomóc zaktualizować mój MZDA connect do najnowszego oprogramowania układowego? Obecnie używam 59.00.502 4A N. Doceniam wszelką pomoc, której możesz udzielić.
Dziękuję i niech Bóg błogosławi.

View attachment 886

UWAGA: SĄ OSOBY, KTÓRE POBIERAJĄ OPŁATY ZA TE AKTUALIZACJE W ROSJI lub NA UKRAINIE, lub na eBayu lub Amazonie, NIGDY NIE POBIERAM OPŁAT, NIGDY NIE PŁACISZ ZA NOWE PLIKI!

Tak, ta aktualizacja oprogramowania układowego jest dla wszystkich Mazd 2 z następującym ekranem dotykowym, jak pokazano powyżej, a następnie tak, możesz również mieć działający i w 100% oryginalny Mazda Carplay i/lub Android Auto, jeśli chcesz.

Oryginalna część oprogramowania układowego Mazdy, którą Ci dostarczam, jest całkowicie darmowa, wystarczy wysłać wiadomość do mnie kraj i region, którego potrzebujesz, wraz z aktualnym numerem wersji w samochodzie, używanym dzisiaj, a ja odeślę Ci poprawny link do pobrania.
Aby dowiedzieć się, jaka wersja jest obecnie w Twojej Maździe 2, zrób to...
1. Dotknij czerwonego okrągłego koła zębatego "USTAWIENIA" na ekranie głównym.
3. Przewiń ekran w dół do "O", dotknij O.
4. Następnie dotknij "Informacje o wersji", wyświetli się aktualne oprogramowanie układowe używane w Twoim samochodzie dzisiaj oraz kod kraju lub regionu, taki jak EU N lub NA N lub 4A N, więc podaj mi to również w wiadomości zwrotnej.

Po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania układowego i użyciu go w samochodzie, musisz kupić i zainstalować dwa zestawy oryginalnych części Mazdy, którymi są zupełnie nowy moduł Aux Hub i zupełnie nowy zestaw kabli z dwoma kablami, które pasują między istniejącym CMU w desce rozdzielczej (za ekranem dotykowym) a nowym Aux Hub (gdzie znajdują się gniazda kart SD).

Nie musisz instalować nowych części, jeśli nie chcesz działającego CP/AA. Możesz po prostu ZAKTUALIZOWAĆ TYLKO do nowego i najnowszego oprogramowania układowego 74.00.324, które zapewnia najnowsze aktualizacje i szybsze ładowanie i używanie systemu MZD Mazda Connect.

Uwaga: NIE dostarczam ani nie pomagam w żadnych AIO TWEAKS, musisz założyć nowy wątek, proszę, nie pytaj mnie tutaj o AIO Tweaks, nie odpowiem.

OSTRZEŻENIE ⚠: NIE UŻYWAJ DYSKU FLASH USB WIĘKSZEGO NIŻ 16 GB.

RÓWNIEŻ UWAGA: Nie polegaj na tym, że Twój dealer Mazdy zaktualizuje Twoje oprogramowanie układowe dla Connect, ponieważ większość z nich nigdy tego nie zrobi, chyba że zgłosisz konkretny problem lub usterkę.

UWAGA: Linki do bezpiecznego nowego oryginalnego oprogramowania układowego Connect NIGDY nie będą publicznie publikowane W TYM WĄTKU, zostaną dostarczone TYLKO za pośrednictwem prywatnej wiadomości do Ciebie.
Hej, stary, nie mogę do Ciebie napisać, pisze, że nie mam wszystkich wymagań, żeby to zrobić. Czy możesz wysłać mi wiadomość prywatną z aktualizacją oprogramowania układowego dla mojej mazdy 2. Mam 59.00.545 4A N. Dzięki!!!

Cześć, używam Mazdy 3, mieszkam w Dubaju. Niedawno zaktualizowałem system informacyjno-rozrywkowy do wersji 74.00.311 NA. Teraz problem dotyczy radia, nie mogę ustawić częstotliwości radiowej. Czytałem, że Ameryka Północna ma nieparzyste ułamki (0,1, 0,3) sygnałów radiowych, ale w ZEA występują również ułamki parzyste i nieparzyste. Chciałbym wrócić do oryginalnej aktualizacji systemu lub obniżyć wersję systemu, która może obsługiwać region ZEA. Czy ktoś może mi w tym pomóc? Z góry dziękuję.

View attachment 886

UWAGA: SĄ OSOBY, KTÓRE POBIERAJĄ OPŁATY ZA TE AKTUALIZACJE W ROSJI lub NA UKRAINIE, lub na eBayu lub Amazonie, NIGDY NIE POBIERAM OPŁAT, NIGDY NIE PŁACISZ ZA NOWE PLIKI!

Tak, ta aktualizacja oprogramowania układowego jest dla wszystkich Mazda 2 z następującym ekranem dotykowym, jak pokazano powyżej, a następnie tak, możesz również mieć działający i w 100% oryginalny Mazda Carplay i/lub Android Auto, jeśli chcesz.

Oryginalna część oprogramowania układowego Mazdy, którą Ci dostarczam, jest całkowicie darmowa, wystarczy wysłać mi wiadomość z krajem i regionem, którego potrzebujesz, wraz z aktualnym numerem wersji w samochodzie, który jest używany dzisiaj, a ja odeślę Ci poprawny link do pobrania.
Aby dowiedzieć się, jaka wersja jest obecnie w Twojej Maździe 2, zrób następujące czynności..
1. Dotknij czerwonego okrągłego koła zębatego "USTAWIENIA" na ekranie głównym.
3. Przewiń ekran w dół do "Informacje", dotknij Informacje.
4. Następnie dotknij "Informacje o wersji", wyświetli się aktualne oprogramowanie układowe używane dzisiaj w Twoim samochodzie oraz kod kraju lub regionu, taki jak EU N lub NA N lub 4A N, więc podaj mi to również w wiadomości zwrotnej.

Po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania układowego i użyciu go w samochodzie, musisz kupić i zainstalować dwa zestawy oryginalnych części Mazdy, czyli zupełnie nową skrzynkę Aux Hub i zupełnie nowy zestaw kabli z dwoma kablami, który pasuje między istniejącym CMU w desce rozdzielczej (za ekranem dotykowym) a nowym Aux Hub (gdzie znajdują się gniazda kart SD).

Nie musisz instalować nowych części, jeśli nie chcesz działającego CP/AA. Możesz po prostu ZAKTUALIZOWAĆ TYLKO do nowego i najnowszego oprogramowania układowego 74.00.324, które zapewnia najnowsze aktualizacje i szybsze ładowanie i używanie systemu MZD Mazda Connect.

OSTRZEŻENIE ⚠ : NIE UŻYWAJ DYSKU FLASH USB WIĘKSZEGO NIŻ 16 GB.

UWAGA: Linki do bezpiecznego, nowego, oryginalnego oprogramowania układowego Connect NIGDY nie będą publikowane publicznie W TYM WĄTKU, zostaną dostarczone TYLKO za pośrednictwem Prywatnej Wiadomości do Ciebie.
Nie mogę wysłać bezpośredniej wiadomości, ale czy jest jakiś sposób, żebym mógł dostać

Aktualizację oprogramowania układowego Mazda Connect 74.00.324?

201 - 220 of 447 Posts