Mazda 2 Revolution Forums banner
41 - 60 of 447 Posts
Ash8 cześć

Właśnie zapisałem się do tej społeczności, nie mam jeszcze uprawnień do wysyłania wiadomości prywatnych.
Czy mógłbyś mi przesłać adres URL do pobrania i instrukcję instalacji/aktualizacji?

Mazds CX-5, 2016 GT
Aktualne oprogramowanie - 70.00.100 EU N
DB 00.08.000

Dziękuję z góry

Cześć,

Potrzebuję oprogramowania układowego Mazda EU (niemiecka) connect dla mojego mazda CX-5 2018. Czy możesz mi pomóc? Nie wolno mi jeszcze wysyłać wiadomości prywatnych.

Dzięki za poświęcony czas.

Filip

View attachment 886

Tak, ta aktualizacja oprogramowania układowego jest dla wszystkich Mazda 2 z następującym ekranem dotykowym, jak pokazano powyżej, wtedy tak, możesz również mieć działający i w 100% oryginalny Mazda Carplay i/lub Android Auto, jeśli chcesz.

Oryginalna część oprogramowania układowego Mazda, którą Ci dostarczam, jest całkowicie darmowa, wystarczy wysłać mi wiadomość z krajem i regionem, którego potrzebujesz, wraz z aktualnym numerem wersji w samochodzie, używanym dzisiaj, a ja odeślę Ci poprawny link do pobrania.
Aby dowiedzieć się, jaka wersja jest teraz w Twojej Maździe 2, zrób to...
1. Dotknij czerwonego okrągłego koła zębatego "SETTINGS" na ekranie głównym.
2. Następnie u góry ekranu, po prawej stronie, szary folder "System".
3. Przewiń w dół ekranu do "About", dotknij About.
4. Następnie dotknij "Version Information", wyświetli się aktualne oprogramowanie układowe używane dzisiaj w Twoim samochodzie oraz kod kraju lub regionu, taki jak EU N lub NA N lub 4A N, więc proszę, powiedz mi to również w swojej wiadomości zwrotnej.

Po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania układowego i użyciu go w samochodzie, musisz kupić i zainstalować dwa zestawy oryginalnych części Mazda, którymi są zupełnie nowy moduł Aux Hub i zupełnie nowy zestaw kabli z dwoma kablami, które pasują między istniejącym CMU w desce rozdzielczej (za ekranem dotykowym) i nowym Aux Hub (gdzie znajdują się gniazda kart SD).

Nie musisz instalować nowych części, jeśli nie chcesz działającego CP/AA. Możesz po prostu ZAKTUALIZOWAĆ do nowego i najnowszego oprogramowania układowego 74.00.324, które zapewnia najnowsze aktualizacje i szybsze ładowanie i używanie systemu MZD Mazda Connect.

Uwaga: NIE dostarczam ani nie pomagam w żadnych AIO TWEAKS, musisz założyć nowy wątek, proszę, nie pytaj mnie tutaj o AIO Tweaks, nie odpowiem.

UWAGA RÓWNIEŻ: Nie polegaj na tym, że Twój dealer Mazdy zaktualizuje Twoje oprogramowanie układowe dla Connect, ponieważ większość z nich nigdy tego nie zrobi, chyba że zgłosisz konkretny problem lub usterkę.

UWAGA: Linki do bezpiecznego, nowego, oryginalnego oprogramowania układowego Connect NIGDY nie będą publicznie publikowane W TYM WĄTKU, zostaną dostarczone TYLKO za pośrednictwem Prywatnej Wiadomości do Ciebie.
Cześć
potrzebuję link do pobrania wersji mazda os 70.00.100 i 74.xx.xxx 4A N
Jestem z Tajlandii, moja obecna wersja to 59.00.502 4A N
Dziękuję.

View attachment 886 Tak, ta aktualizacja oprogramowania układowego jest dla wszystkich Mazda 2 z powyższym ekranem dotykowym, a następnie tak, możesz również mieć działający i w 100% oryginalny Mazda Carplay i/lub Android Auto, jeśli chcesz. Oryginalna część oprogramowania układowego Mazda, którą Ci dostarczam, jest całkowicie darmowa, wystarczy wysłać mi wiadomość z krajem i regionem, którego potrzebujesz, wraz z aktualnym numerem wersji w samochodzie, który jest używany dzisiaj, a ja odeślę Ci odpowiedni link do pobrania. Aby dowiedzieć się, która wersja jest obecnie w Twojej Mazdzie 2, zrób to: 1. Dotknij czerwonego okrągłego koła zębatego "SETTINGS" na ekranie głównym. 2. Następnie u góry ekranu po prawej stronie szary folder "System". 3. Przewiń ekran w dół do "About", dotknij About. 4. Następnie dotknij "Version Information", wyświetli się aktualne oprogramowanie układowe używane dzisiaj w Twoim samochodzie oraz kod kraju lub regionu, taki jak EU N lub NA N lub 4A N, więc proszę, powiedz mi również, co jest wymienione w Twojej wiadomości zwrotnej. Po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania układowego i użyciu go w samochodzie, musisz kupić i zainstalować dwa zestawy oryginalnych części Mazda, czyli zupełnie nową skrzynkę Aux Hub i zupełnie nowy zestaw kabli z dwoma kablami, które pasują między istniejącym CMU w desce rozdzielczej (za ekranem dotykowym) a nowym Aux Hub (gdzie znajdują się gniazda kart SD). Nie musisz instalować nowych części, jeśli nie chcesz działającego CP/AA. Możesz po prostu ZAKTUALIZOWAĆ do nowego i najnowszego oprogramowania układowego 74.00.324, które zapewnia najnowsze aktualizacje i szybsze ładowanie i używanie systemu MZD Mazda Connect. Uwaga: NIE dostarczam ani nie pomagam w żadnych AIO TWEAKS, musisz założyć nowy wątek, proszę nie pytaj mnie tutaj o AIO Tweaks, nie odpowiem. RÓWNIEŻ UWAGA: Nie polegaj na tym, że Twój dealer Mazdy zaktualizuje Twoje oprogramowanie układowe dla Connect, ponieważ większość z nich nigdy tego nie zrobi, chyba że zgłosisz konkretny problem lub usterkę. UWAGA: Linki do bezpiecznego nowego oryginalnego oprogramowania układowego Connect NIGDY nie zostaną opublikowane publicznie W TYM WĄTKU, zostaną dostarczone TYLKO za pośrednictwem wiadomości prywatnej do Ciebie.
Cześć, mam Mazdę 2 z 2016 roku w Wielkiej Brytanii. Kupiłem sprzęt do ulepszenia. Czy możesz przesłać mi aktualne oprogramowanie układowe? Wskazówki dotyczące sprzętu mówią V70.00.21 lub nowszy. Wielkie dzięki

Cześć Ash8,

Planuję zainstalować Apple Carplay, więc najpierw chcę zaktualizować oprogramowanie układowe, a następnie kupić niezbędne elementy.

Czy możesz podać mi prawidłowe oprogramowanie układowe, do którego muszę zaktualizować, aby to zrobić?

Mazda CX-5, 2018 Akera
Aktualne oprogramowanie układowe - 59.00.540 4A N
DB 00.08.000

Dziękuję z góry

41 - 60 of 447 Posts